dissabte, 21 de gener del 2012

Espectacular Cop de Rock

Holaaaa!!!!!!!!!!!!
El dimecres 18 de gener, els alumnes de 4t d'ESO vam anar a Barcelona al Teatre Victòria a veure el musical Cop de Rock.
Tota aquesta historieta va començar en el bar del pare (Luard) del protagonista (Roc). Un grupet de joves format per: en Pau que tocava el baix, el Ramon la bateria i la Núria era la coordinadora i també cantava amb el Roc, assejaven al magatzem del bar.
Un cap de setmana van arribar tres noietes de les terres de l'Ebre, anaven a fer la despedida de solter, la Lluna s'havia de casar. Més endavant, en Roc s'anamora de la Lluna, en Pau amb la Pilar i en Ramon amb la Júlia. Tots plegats surten a les nits a ballar i a fer gresca, en Roc i els seus amics els hi canten diverses cançons d'amor.
                                                      

La Lluna, inicialment rebutja al Roc, però desprès es deix emportar pels seus encants. Al dia següent era l'últim per les noies en aquelles terres, i per això en Roc, en Pau i en Ramon passen una nit inoblidables amb les seves xiquetes.
La Núria fa temps va aconseguir que el grup surti a la televisió, ella els està insistint a que assejin per la seva actuació, però ells passen de tot. El dia de l'actuació a la televisió, només s'hi presenta la Núria i en Pau, mentre que el Roc i el Ramon han anat a buscar a la Lluna al seu casament. El Roc li diu que l'estima, però ella es casa amb el seu home advocat.
                                        
El director de la televisió està cansat desperar, aixì que els hi diu que no els podrà gravar. La Núria està molt enfadada i enpipada amb el Roc i el Ramon.
Passen 12 anys, el grup d'amics s'ha perdut, en Pau té una gran depressió, els seus amics per ajudar-lo el volen portar a una mesia per recuperar-se, en Pau i el Roc venen totes les cançons que van representar a la televisió per fer anuncis. El Roc escolta les cançons a la tele, així que s'en va a la roca on composava i es llença. Més tard, venen el bar per tal de donar els diners a la Núria perquè retiri les cançons de la tele. L'advocat fa tot el possible amb l'ajuda de la seva dona per tornar el bar als propietaris. Finalment, el grup es torna a animar i canten.  

Va ser el meu primer concert (musical) espectacular!!!
Va ser impressionant, a més a més a primeraaa fila!!
Tots els actors ho van fer molt bé, les cançons em van agradar molt, estaven molt ben lligades amb el tema. Els muntatges els vaig trobar molt divertits i adecuats al musical. 

Em va agradar moltíssimm! M'ancanteria tornar-hi. Us convido a tots i a totes anar-hi!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada